U zoekt HR-advies

U zoekt HR-advies

Uw bedrijf heeft personeel. Wat kan er dan veel op u afkomen! Dat begint met een goede salarisadministratie, maar daarmee bent u er nog niet. Wat doet u bijvoorbeeld met een medewerker die toch niet zo goed functioneert? Wat moet u doen als iemand opeens langdurig ziek is? Hoe gaat u om met de opleiding van uw personeel? Kunt u zomaar een contract verlengen? En hoe implementeert u de nieuwe wetten en regels in uw organisatie en welke invloed hebben zij op uw bedrijf? Herkenbare vragen voor u? Wij adviseren u graag!

 

Wij helpen u bij het (verder) professionaliseren van uw HR-beleid; van strategie tot uitvoering. Onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij in om ervoor te zorgen dat uw HR-beleid naadloos aansluit bij de visie, missie en strategische koers van uw bedrijf. Zo draagt het direct bij aan een goede bedrijfsvoering en betere prestaties van uw bedrijf.

Met onze professionals krijgt u een betrokken partner erbij in uw team; iemand die kritische en soms lastige vragen stelt en u uitdaagt scherp te blijven. Maar ook iemand die samen met u in gesprek gaat over kansen én bedreigingen. Zodat u daarna weloverwogen (kostenefficiëntere) keuzes kunt maken.

Onze professionals kunnen u o.a. helpen bij:

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op!