Functionerings- en beoordelingsbeleid

Uw personeel is belangrijk voor het succes van uw bedrijf of organisatie!

U wilt natuurlijk dat zij het beste uit zichzelf halen en goed presteren. Maar hoe begeleidt u dat? En hoe stuurt u de medewerkers op een effectieve én efficiënte manier aan? Een goedlopende HR-cyclus, waarin al deze processen gestructureerd samenkomen, biedt uitkomst. Wilt u zo’n goedlopende HR-cyclus, die past bij uw bedrijf? Maak gebruik van de kennis en ervaring van de HR-professionals van Holl & Gort.

Een cruciaal onderdeel van zo’n goedlopende HR-cyclus zijn de jaarlijkse plannings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Maken deze gesprekken al onderdeel uit van uw jaarplanning? Of schieten ze er vaak bij in; vanwege tijdsgebrek of omdat u deze gesprekken, vanwege de korte lijntjes binnen uw bedrijf, misschien overbodig vindt?

Een gemiste kans!

Juist via deze gesprekken kunt u de ontwikkeling en groei van uw medewerkers, en daarmee uw bedrijf, op zo’n manier sturen dat het aansluit bij uw bedrijfsstrategie, – doelen en de wensen van uw medewerkers. En dankzij de opzet van deze gesprekken, krijgt u ook meer inzicht in het welbevinden van uw medewerkers en zaken die hen bezighouden.

Dit kan Holl & Gort voor uw bedrijf betekenen:

Holl & Gort helpt uw bedrijf graag bij het ontwikkelen van een goedlopende HR-cyclus. De professionals van Holl & Gort gaan daarbij voor maatwerk; de cyclus moet naadloos aansluiten bij uw bedrijfsvisie, -strategie en -doelen. Zij helpen u bij het ontwikkelen en implementeren van de cyclus en ondersteunen u bij de uitvoering ervan, inclusief individuele of collectieve gesprekstraining en -coaching. Indien gewenst is er ook een professional van Holl & Gort aanwezig bij gesprekken. En functioneert een medewerker niet goed genoeg? Dan begeleiden de professionals u bij het opzetten van een verbetertraject én het opbouwen van een goed personeelsdossier.

Kortom, wilt u het beste uit uw personeel halen; voor henzelf en voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op om te sparren over een goedlopende HR-cyclus voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op!