Over ons

Over ons

Holl & Gort is al sinds 1924 een ambitieus en toonaangevend accountant- en belastingadvieskantoor voor MKB+-bedrijven in Oost-Nederland. Een team van ervaren en deskundige accountants, fiscaal juristen en belastingadviseurs combineren hun kennis en ervaring om (mee) te bouwen aan gezonde, goed functionerende en winstgevende bedrijven.

Holl & Gort biedt u een breed pallet aan dienstverlening; van accountancy, fiscaliteit en personeel & salaris tot bedrijfsopvolging en consultancy. Samen met u zorgen de professionals van Holl & Gort ervoor dat de basiszaken in uw bedrijf goed op orde zijn. Maar zij gaan ook graag nog een stap verder; u en uw bedrijf helpen bij het realiseren van de doelen en ambities. Zowel op strategisch als operationeel niveau; van advies tot praktische ondersteuning.

Kenmerkend voor onze dienstverlening is persoonlijke betrokkenheid en een hands on mentaliteit. Dit combineren wij met een ondernemende, praktische en oplossingsgerichte houding, waarbij u als klant centraal staat. We hebben een efficiënte werkwijze, houden van korte communicatielijnen en bieden u een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding.

Met Holl & Gort als uw accountants- en belastingadviseurskantoor versterkt u uw bedrijf of organisatie met een partner die betrokken is bij u en uw onderneming. Een partner die kritische vragen stelt, een spiegel voorhoudt en u uitdaagt scherp te blijven. Maar ook een partner die samen met u op zoek gaat naar de blinde vlekken van de organisatie en de kansen én bedreigingen.

Geschiedenis

Holl & Gort kent een rijke geschiedenis. In 1924, een kleine 100  jaar geleden, werd het kantoor opgericht door Arend Holl. Het kantoor groeide al snel uit tot een middelgroot accountantskantoor met een gedreven, klantgericht team van accountants, fiscaal juristen en belastingadviseurs. Hun professionaliteit en deskundigheid combineren zij met persoonlijke betrokkenheid en kennis en inzet van traditionele én moderne hulpmiddelen. Op zowel strategisch als operationeel niveau.

Die aanpak, en het brede pallet aan dienstverlening resulteerde in een vaste, trouwe klantenkring; MKB+ bedrijven in Oost-Nederland. Veel van de klanten van toen, zijn nu nog steeds klant. En dat is veelzeggend!

Werken bij Holl & Gort

Holl & Gort is een ambitieuze, vooruitstrevende en toonaangevende accountants- en belastingadviesgroep. Het volledige team bestaat uit ruim 20 professionals die zich dagelijks inzetten voor klanten uit het MKB+. Opvallend aan de professionals is hun persoonlijke betrokkenheid en hands on mentaliteit. Dit combineren zij met een ondernemende, praktische en oplossingsgerichte houding, waarbij de klant centraal staat. Zij bieden deskundige dienstverlening en komen afspraken snel en goed na.

De dienstverlening van de professionals bestaat voornamelijk uit: accountancy, fiscaliteit, personeel & salaris, bedrijfsopvolging en consultancy. In deze dienstverlening staan de klanten centraal; in nauw en persoonlijk overleg werken de professionals eraan om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Van duidelijke adviezen tot praktische ondersteuning. Met als doel: gezonde, goed functionerende en winstgevende bedrijven.

Holl & Gort kent een informele en open werksfeer, met korte (communicatie)lijnen en weinig hiërarchie. De medewerkers van Holl & Gort vormen samen een goed en gezellig team; collega’s zijn persoonlijk bij elkaar betrokken en bereid elkaar te helpen. En dat het fijn werken is bij Holl & Gort bewijzen de cijfers van het personeelsverloop; deze zijn veel lager dan het gemiddelde in de beroepsgroep!

Onze mensen

Holl & Gort bestaat uit +/- 20 enthousiaste en toegewijde professionals, die stuk voor stuk hun eigen kennis en expertise met zich meebrengen.

Klantgericht, samenwerken, integer en resultaatgericht, dat is wat onze medewerkers met elkaar verbindt; samen helder ondernemen.

Wij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming

– Samen helder ondernemen –

Neem contact met ons op!