Uw bedrijf heeft personeel

Uw bedrijf heeft personeel

Uw personeel is belangrijk voor het succes van uw bedrijf of organisatie. U regelt graag alles goed voor hen. Maar wat komt er veel bij kijken! Van verplichte wet- en regelgeving tot arbeidsovereenkomsten en pensioenverplichtingen. Van personeelswerving en -selectie tot cao’s. Geen alledaagse kost! Tel daar nog eens de salarisadministratie bij op en ingewikkelde dossiers van zieke of slecht functionerende medewerkers…

Hoe zorgt u ervoor dat u dit allemaal goed regelt? Op een manier die past bij de visie van uw bedrijf? En hoe voorkomt u dat dit al uw tijd en energie opslokt waardoor u de focus op het ondernemen verliest of het plezier in ondernemen kwijtraakt? Holl & Gort biedt uitkomst: delegeer uw personeelszaken aan onze professionals of laat u door hen adviseren.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in HR-advies en salarisadministratie. Zij denken graag proactief mee en helpen u om kostenefficiënte keuzes te maken. En welk vraagstuk u ook heeft over personeelszaken, wij bieden advies en begeleiding of nemen de werkzaamheden (deels) uit handen. De keuze is aan u.

Wilt u ontdekken hoe Holl & Gort u het beste kan helpen bij uw personeelszaken? Kom met ons sparren over de mogelijkheden!

 

Maak vrijblijvend een afspraak!