U start een bedrijf

U start een bedrijf

Het is zover: u start uw eigen bedrijf. Of u neemt een bedrijf over. Gefeliciteerd! Hoe zorgt u ervoor dat u vanaf het begin geen belangrijke zaken over het hoofd ziet? Of voor onverwachte verassingen komt te staan? Schakel Holl & Gort in als uw partner.

De adviseurs van Holl & Gort hebben jarenlange ervaring met en veel kennis over startende bedrijven. U kunt bij hen terecht met allerlei vragen. Van ‘welk type belasting moet ik betalen’  tot ‘hoe richt ik mijn administratie goed in?’ Onze adviseurs zijn van alle markten thuis en helpen u en uw bedrijf graag op weg. Bijvoorbeeld met uw:

In samenwerking met u zorgen wij ervoor dat de basiszaken in uw bedrijf goed op orde zijn. Maar wij gaan ook graag nog een stap verder; wij willen u en uw bedrijf helpen bij het realiseren van de doelen en ambities. Dit doen wij met concrete adviezen en praktische tips. Over hoe u in uw situatie bijvoorbeeld kostenefficiënter kunt werken. Of meer tijd kunt besparen. Daar koppelen wij concrete resultaten aan, zodat u deze informatie kunt gebruiken om uw doelen en ambities te toetsen of bij te sturen.

Wilt u uw bedrijf een goede start geven? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Samen eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?