Assistent Accountant

Assistent Accountant (24-40 uur) (Senior)

Heb je meerdere jaren werkervaring als assistent accountant en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder!

Als assistent accountant bij Holl & Gort adviseer je onze klanten op administratief, financieel bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.

WIE BEN JIJ?

Je bent een ervaren assistent accountant die een bijdrage kan leveren binnen het team. Je hebt ervaring met het onderhouden van klantcontact. Je denkt met de klanten mee en signaleert de
behoeften en ontwikkelingen.

Ook herken je jezelf in de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding hbo Accountancy of hbo Bedrijfseconomie;
  • Al meerdere jaren werkzaam in de accountancy en toe aan een volgende stap;
  • Een kritische en probleem-analyserende houding;
  • Ondernemend;
  • Een positieve en initiatiefrijke instelling;
  • Je vindt het leuk om contacten te leggen en in gesprek te gaan met klanten;
  • Zowel in een team als zelfstandig kunnen werken.

WAT HEBBEN WIJ JE TE BIEDEN

Ons kantoor bestaat uit allemaal professionals die hart voor de zaak hebben. Er heerst een open cultuur en we zitten in een mooi pand in Enschede.

Wij bieden een salaris dat in overeenstemming is met de branche waarin je werkt. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en krijg je 8% vakantiegeld.

Je hebt bij ons goede opleidingsmogelijkheden, wij zorgen voor coaching en begeleiding en er is een goede werk – privé balans. Talentontwikkeling staat bij ons centraal.

WIE ZIJN WIJ?

Holl & Gort Accountants en Belastingadviseurs behoort momenteel tot de middelgrote accountantskantoren en heeft de ambitie om te groeien. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote mkb’ers. Bij Holl & Gort werken bevlogen en betrokken medewerkers. Ons kantoor bestaat uit professionals die hart voor de zaak hebben.

Onze visie is dat wij meedenken met onze klanten. Wij willen als zakelijke en financiële dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van de ondernemer staan. Wij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming: samen helder ondernemen.

Om onze ambitie waar te maken zijn wij op zoek naar jou!

Als Holl & Gort hebben wij werkplezier hoog in het vaandel staan. Dit geven wij vorm door onze werknemers ruimte te geven om een goede balans te vinden in werk en privé en door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst binnen ons kantoor een open cultuur. Daarnaast stimuleren wij je om je te blijven ontwikkelen.

Je kunt ons vinden in één van de statige singelpanden uit de jaren ‘30 in Enschede.

Je vult jouw werkweek onder andere met onderstaande werkzaamheden:

  • Samenstellen van (complexe) jaarrekeningen;
  • Opstellen tussentijdse cijfers, prognoses, begrotingen en analyses;
  • Controleren van de financiële administraties;
  • Het voorbereiden en indienen van fiscale aangiften omzetbelasting;
  • Begeleiden van beginnend assistent accountants;
  • Het onderhouden van contact met de klanten en het beantwoorden van vragen rondom administratieve en fiscale dienstverlening.

HEB JE INTERESSE?

Stuur je cv en motivatie naar Astrid Huls: huls@hollengort.nl

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Werken bij Holl & Gort is voor mij echt een schot in de roos

Werken bij Holl & Gort betekent voor mij een gezellige sfeer, veel humor, en vrijheid. Daarnaast geniet ik van leuke activiteiten, personeelsfeesten en heb ik erg behulpzame collega’s.

Holl & Gort investeert ook echt veel tijd in mij. Ik ben begonnen als een assistent accountant en heb me ontwikkeld tot de positie waarin ik nu zit, met veel meer verantwoordelijkheden en taken dan toen ik net binnenkwam. Daar ben ik heel trots op!

Daarnaast is de balans tussen werk en privé echt heel fijn. Met een kleintje thuis, is de vrijheid om af en toe thuis te werken, of ’s avonds indien nodig, heel erg waardevol.

Anne Bootsma – Assistent Accountant