Over Holl & Gort

Accountants en belastingadviseurs

Werkwijze
Vanuit een stijlvol maar modern ingericht kantoorpand aan de Lasondersingel 68-70 te Enschede adviseren wij onze cliënten actief en effectief, waarbij de traditionele accountantsdiensten niet uit het oog worden verloren. We zijn blij met de langdurige samenwerkingen die we onderhouden met een groot aantal relaties. Door de directe betrokkenheid van onze vennoten zijn de communicatielijnen kort en wordt er zeer snel geschakeld. Een open structuur zorgt vaak voor een zelfstandige werkwijze van onze medewerkers, wat een goed perspectief biedt voor de toekomst. Dit alles leidt tot een zeer laag personeelsverloop, iets de cliëntbediening ten goede komt.

Onze kenmerken

  • Efficiënte werkwijze
  • Korte communicatielijnen
  • Concurrerende prijs/kwaliteit verhouding

Organisatie
Ruim 90 jaar geleden, om precies te zijn op 2 januari 1924, startte de heer Arend Holl een accountantskantoor in Enschede. Het kantoor is uitgegroeid tot een middelgrote organisatie, waar accountants, fiscaal juristen en belastingadviseurs werkzaam zijn. Tezamen met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en gebruik makend van moderne hulpmiddelen kunnen wij op efficiënte wijze de door onze cliënten gevraagde diensten aanbieden. Uiteraard zijn wij ook adequaat uitgerust om deze werkzaamheden voor de ondernemingen van onze cliënten te verrichten. Door de aard van onze organisatie is het personeelsverloop aanzienlijk lager dan het gemiddelde in onze beroepsgroep. Dit impliceert dat medewerkers langdurig betrokken zijn bij cliënten en dat er weinig wisselingen plaatsvinden.

Beroepsorganisaties
Om de kwaliteit van de beroepsuitoefening te kunnen waarborgen, kent het accountantsberoep een publiekrechtelijke beroepsorganisatie. De accountants van Holl & Gort zijn aangesloten bij het NBA en onze belastingadviseurs bij het Register van Belastingadviseurs. De beroepsorganisaties schrijven o.a. een verplichte permanente educatie voor. Als lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten) zijn wij, met behoud van onze eigen zelfstandigheid, aangesloten bij een samenwerkingsverband dat de grootste partij in Nederland is op het gebied van accountancy en belastingadvies. Het SRA schrijft eveneens kwaliteit beheersende maatregelen voor.

Klachtenregeling
Holl en Gort kent een klachtenprocedure. Meldingen zullen zorgvuldig worden beoordeeld en vertrouwelijk worden behandeld. Mocht een opdrachtgever en/of andere betrokkenen aanmerkingen hebben op het handelen van een medewerker of op de dienstverlening van Holl en Gort dan kan/kunnen deze zich wenden tot de compliance officer van Holl en Gort, de heer T.J.M. Westerhof AA.

Klokkenluidersregeling
Holl en Gort vindt het belangrijk dat medewerkers vermoedens van misstanden binnen onze organisatie kunnen melden. Daarom heeft Holl en Gort een klokkenluidersregeling opgesteld. Medewerkers kunnen contact opnemen met de compliance officer.

 

Free WordPress Themes, Free Android Games