Belastingzaken

Accountants en belastingadviseurs

Begeleiding

Ook voor begeleiding en uitvoering van belastingzaken bent u bij Holl en Gort aan het juiste adres. Onze fiscale afdeling staat onder leiding van onze fiscaal jurist. De werkzaamheden worden uitgevoerd door belastingconsulenten en medewerkers met een goede fiscale opleiding, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Uitvoering
Onze fiscale afdeling maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. De belastingaangiften worden opgesteld met behulp van professionele softwarepakketten en worden elektronisch verzonden naar de belastingdienst. Zo kunnen we uw administratieafdeling zo veel mogelijk tijd besparen en werk uit handen nemen.

Fiscaal advies

Naast het uitvoeren van belastingwerkzaamheden beschikt Holl en Gort ook over de juiste vakinhoudelijke kennis om fiscaal advies uit te brengen. Hierbij kunt u denken aan advisering op het gebied van herstructurering, bedrijfsoverdracht, wijziging van rechtsvorm en bijvoorbeeld erf- en schenkbelasting. Wij onderhouden hierbij goede contacten met regionale notariskantoren, juristen, pensioen- en verzekeringsadviseurs, subsidiologen etc. Dit zorgt voor een correcte en effectieve afhandeling van de diverse belastingopdrachten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van belastingzaken?
Neem vrijblijvend contact met ons op via de gegevens op de contactpagina.

Free WordPress Themes, Free Android Games