Administratie

Accountants en belastingadviseurs

Als ondernemer is het erg belangrijk om uw financiële administratie zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten. Mede uit de administratie haalt u als ondernemer de informatie om de bedrijfsprocessen te kunnen sturen. Een effectief administratief informatiesysteem maakt het mogelijk om managementinformatie te verstrekken. Holl en Gort helpt u graag om uw administratie doelmatig in te richten, waarbij we gebruik maken van effectieve software en een handige online omgeving.

Ondersteuning
De mate van ondersteuning bij administratieve dienstverlening is bij Holl en Gort afhankelijk van uw wensen en situatie. We kunnen de financiële administratie volledig verzorgen of ondersteuning verlenen bij de verwerking ervan. De afdeling administratie beschikt over een goed geautomatiseerd systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van in het MKB erkende softwarepakketten.

Salarisadministratie
Onze organisatie verzorgt voor een groot aantal relaties de salarisadministratie. De afdeling salarisadministraties beschikt over de nodige expertise om deze arbeidsintensieve werkzaamheid op een doelmatige en correcte wijze voor u te verzorgen. Zo kunt u als ondernemer bezig zijn met dat wat belangrijk is: ondernemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van administratie?
Neem vrijblijvend contact met ons op via de gegevens op de contactpagina.

Free WordPress Themes, Free Android Games