Accountancy

Accountants en belastingadviseurs

Binnen het accountantsberoep wordt er onderscheidt gemaakt tussen controleopdrachten, beoordelingsopdrachten en samenstellingsopdrachten. De specialisten van Holl en Gort helpen u graag om deze opdrachten, ten behoeve van de jaarrekening van uw onderneming, op een kundige en betrouwbare wijze uit te voeren.

Ons team van accountants en andere deskundige medewerkers voert de nodige werkzaamheden altijd op een adequate wijze uit. Wij zijn in staat om de opdrachten uit te voeren op basis van een goed opgesteld werkprogramma, waarbij gebruik wordt gemaakt van specifieke programma’s.

Wij voeren de opdrachten uit met inachtneming van de wettelijke voorschriften op het gebied van jaarrekeningenrecht, de wensen van u als opdrachtgever en met inachtneming van de mogelijkheden. Op deze manier komen we tot een passende werkwijze en een succesvol eindresultaat.

 

Bevoegd & gekwalificeerd
Wij zijn volledig bevoegd en gekwalificeerd tot het afgeven van samenstellings- en beoordelingsverklaringen bij jaarrekeningen en andere financiële verhoudingen, zoals aanvragen voor fiscale tegemoetkomingen waarbij accountantsverklaringen zijn voorgeschreven.

 

Vergunning
Voor het controleren van jaarrekeningen werkt Holl en Gort samen met een organisatie die over een AFM-vergunning (inzake de Wet toezicht op accountantsorganisaties) beschikt. Dit stelt ons in staat ook middelgrote en grote organisaties en ondernemingen te bedienen die op grond van de wet verplicht zijn accountantscontrole te laten uitvoeren. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van geavanceerde automatisering met elektronische dossiers, gestandaardiseerde werkprogramma’s en rapportagetools, om zo op zeer efficiënte wijze de accountantscontrole uit te voeren.

Naast de bovenstaande diensten beschikken we ook over de kennis en kunde om te helpen bij fusies en overnames, het opstellen van ondernemersplannen, resultatenprognoses, liquiditeitsplanning, kredietaanvragen, kostprijsberekeningen en andere diensten.

 

Meer weten?
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u behoefte aan een informatief gesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op via de gegevens op de contactpagina.

Free WordPress Themes, Free Android Games